Eurodiputats valencians mostren el dolor per les víctimes de les explosions de Brussel·les

Albiol: "El terror que estem vivint a Brussel·les és el mateix del que fugen els refugiats i les refugiades. Solidaritat amb totes les víctimes"
22 març 2016 01:00h

RedactaVeu / EP / València.

Eurodiputats valencians han expressat la seua solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes perpetrats aquest dimarts a Brussel·les i han repudiat aquest atac al "cor d'Europa".

El diputat de Compromís Jordi Sebastià ha penjat en les seues xarxes socials missatges de "solidaritat total" amb les víctimes de les explosions, així com amb els seus familiars i amics.

A més, ha informat a través de Facebook que "tots els components de l'oficina de Primavera Europea a Brussel·les es troben bé".

"Gràcies a tots els que us heu preocupat per nosaltres. Florent Marcellesi va viatjar ahir cap a Espanya i jo tenia pensat volar demà. Olga Pérez, Guillermo Peris i Rosa Llobregat també estan bé. L'ambient en el Parlament Europeu és tibant, estem en alerta taronja i no sabem com evolucionarà. La presentació del llibre que havíem organitzat per a aquesta vesprada queda suspesa. Volem mostrar la nostra solidaritat total amb les víctimes i els seus familiars i amics. Moltes gràcies de nou", afig.

Per la seua banda, el parlamentari popular Esteban González Pons ha assenyalat en el seu compte de Twitter que "el terrorisme ha atacat el cor d'Europa". "Però la llibertat i la democràcia mai es rendeixen. El meu dolor està amb les víctimes", ha asseverat el representant del PP, que ha penjat a més una fotografia d'una concentració de diputats en l'Europarlament per a condemnar els atemptats.
 

Foto: Esteban González Pons.

Des d'Esquerra Unida, Marina Albiol ha mostrat tota la seua solidaritat amb les víctimes dels atemptats a Brussel·les. I ha agregat: "El terror que estem vivint a Brussel·les és el mateix del que fugen els refugiats i les refugiades. Solidaritat amb totes les víctimes".

La socialista Inmaculada Rodríguez Piñero ha fet públiques les seues condolences "a tots els afectats per les dues explosions de l'aeroport de Brussel·les".

Pel seu costat, Carolina Punset, de Ciutadans, ha comentat en Twitter: "Seguint amb preocupació atemptats gihadistes. Tornava aquesta nit de París. Tots som Brussel·les".

La Veu del País Valencià

next