Diari La Veu del País Valencià
Brega entre Grezzi (Compromís) i Salom (PP) en la balconada de l’Ajuntament

Europa Press / València.

El regidor de Mobilitat en l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha esbroncat aquest dijous l’assessor del grup municipal del PP en el consistori, Luis Salom, investigat pel cas Imelsa i suspès cautelarment d’ocupació i sou per aquesta circumstància, en assistir a la balconada principal d’aquesta institució per a presenciar la ‘mascletà’ disparada aquesta jornada dins del programa oficial de les Falles 2016.

Salom es trobava al final de la balconada, al costat de la porta d’accés i pròxim als edils del grup municipal del PP, Beatriz Simón, també investigada en aquesta causa per presumpte blanqueig de capitals, i l’edil Eusebio Monzó, independent i l’únic no investigat dels deu representants del PP.

Quan Giuseppe Grezzi, que estava dins de la balconada municipal i a pocs metres de Luis Salom, s’ha adonat de la seua presència s’ha dirigit a ell i li ha retret i convidat a abandonar aquesta dependència del consistori. L’edil de l’equip de govern que presideix l’alcalde Joan Ribó ha qualificat de “vergonya” l’assistència de Salom a la disparada de la ‘mascletà’.

“És intolerable, no ha de tacar les institucions valencianes, que són de tots”, ha declarat el responsable de Mobilitat als periodistes que li han preguntat pels fets. Així mateix, ha demanat “respecte” i “decència” per a aquestes institucions, alhora que ha indicat que Luis Salom és “una persona suspesa de sou i d’ocupació per blanqueig”.

“Abús d’autoritat”

Per la seua banda, Salom ha defensat la seua presència en aquest enclavament del consistori al costat dels seus “companys”, en ser preguntat també pels periodistes. Així mateix, ha dit que no “tolerarà més insults, amenaces i accions absolutament fora de la legalitat”, al mateix temps que ha considerat l’actitud de Grezzi un “abús d’autoritat”.

Luis Salom ha anunciat que ha presentat un recurs contenciós-administratiu contra la Junta de Govern de l’Ajuntament de València, l’òrgan que va aprovar la seua suspensió cautelar d’ocupació i sou.

Comparteix

Icona de pantalla completa