Diari La Veu del País Valencià
‘Cal que els ajuntaments del País Valencià s’agermanen a La Veu’. Vídeo

RedactaVeu / Alzira.

“Els ajuntaments hem d’apostar per mitjans de comunicació propis com és La Veu del País Valencià, amb la nostra llengua, i, sobretot, que determinen eixa visió d’empatia amb la ciutadania”, assegura l’alcalde d’Alzira i exopinador d’aquest digital, Diego Gómez, en aquest vídeo enregistrat durant el Consell de Seguiment de La Veu celebrat el passat 5 de març a Alzira.

Segons explica Gómez en aquest vídeo -de poc més de 3 minuts-, l’aposta ferma dels ajuntaments, agermanant-se a La Veu, “és una visió de present i, sobretot, també de futur i de la realitat del que suposa la vitalitat que tenen els nostres municipis i el nostre país”.

“Estem en una nova primavera al PV gràcies, entre altres, a la Veu”

El primer regidor del municipi riberenc considera que el paper realitzat per la Veu “va ser fonamental a l’hora de fer realitat” el canvi al País Valencià. “Estem en una nova Primavera –al País Valencià- i eixa primavera és fruit també del treball que es va fer des de La Veu”, assegura Gómez.

“La Veu era un diari necessari”

Per la seua banda, l’opinador de La Veu, David Barrachina, considera que un diari com La Veu del País Valencià “era un diari necessari”, ja que “El PV no tenia un instrument en la seua pròpia llengua per a parlar de les seues coses” i aquest diari, íntegrament en valencià, “recull les dues vessants: la informació i la llengua”. “Això era una cosa tan necessària que pareix mentida que no haguera prosperat abans, però, afortunadament, en aquest projecte funciona, i molt bé, i tots hem d’estar molt satisfets que existisca un mitjà com aquest”, defensa Barrachina en aquest audiovisual.

Finalment, el tercer protagonista d’aquest audiovisual, l’opinador de La Veu Antoni Infante, també membre de Poble Lliure, considera que La Veu “és un mitjà que anirà creixent en el temps i que ens ajuda molt en aquesta tasta d’apoderament”.

“Participar en la despesa de les coses que fem al PV”

Infante recorda en aquest vídeo dirigit per Jordi Piris que al País Valencià “no tenim massa costum de participar en projectes -al contrari del que passa en altres indrets com Catalunya o Euskal Herria, on la gent és molt conscient que ha de participar també en la despesa de les coses que fem-”. Des d’aquest punt de vista, Antoni Infante fa una crida perquè la gent s’agermane a La Veu del País Valencià “en la mesura de les seues possibilitats”, ja que “és molt important donar aquest pas endavant i donar suport a La Veu”.

Agermana’t a La Veu, agermana’t a la llengua!

Comparteix

Icona de pantalla completa