Diari La Veu del País Valencià
Rosa Pérez Garijo: ‘Amb la imputació del PP de València es demostra que no són casos aïllats’

RedactaVeu / València.

“El Partit Popular nacional va ser el primer partit imputat en la història de la nostra democràcia i, ara, el Partit Popular de la ciutat de València també ho està per un presumpte delicte de blanqueig de capitals, després que ho foren tots els seus regidors -excepte un- i assessors. Això demostra que no es tracta de ‘pomes podrides’ ni de ‘casos aïllats’”, afirma la diputada provincial per EUPV, Rosa Pérez Garijo, denunciant del ‘cas Taula’.

“La corrupció és el sistema”, prossegueix la diputada de la formació d’esquerres, per a qui “el Partit Popular ha sigut l’engranatge d’eixe sistema”. En la seua opinió, “els valencians i les valencianes estan patint un ‘Tangentòpoli’ propi, com a Itàlia en els anys 90”.

Segons Pérez Garijo, “la ciutadania valenciana ha sigut la gran perjudicada d’aquesta presumpta trama mafiosa en forma de deute, retallades i un lamentable estat dels serveis públics. Tanmateix, igual que hem treballat per a fer fora els corruptes de les institucions, ara estem treballant de valent per a revertir la situació i tindre uns serveis públics dels quals sentir-nos orgullosos”, ha afegit la diputada delegada d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica de la Diputació de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa