El festival valencià, Medusa Sunbeach, llança les noves confirmacions

Els artistes Dyro, Joris Voorn, Modestep, Nero i Tom Swoon, són les últimes incorporacions del cartell
26 març 2016 01:00h
RedactaVeu / Cullera

El festival valencià, Medusa Sunbeach Festival, que tindrà lloc a la platja de Cullera entre el 12 i el 14 d'agost, ha desvetllat una nova tanda de convidats de primera categoria i ha avançat que, en les pròximes tres setmanes, donarà a conèixer bona part dels pesos pesants del seu cartell, concretament els dies 21 de març i 3 d'abril.

Els últims artistes que s'han incorporat al cartell de l'esdeveniment són Dyro, l'holandès i número 27 en el Top 100 de la revista britànica DJ Mag, que classifica anualment els discjòqueis del món en funció de la seua rellevància; Joris Voorn, un altre artista provinent dels Països Baixos que, segons expliquen els organitzadors del festival, “és un dels artistes més respectats en l'escena Techno europea”; Modestep, un grup londinenc que “marca tendència a tot el món amb el seu so Dubstep, Hard rock i Drum and Bass”; Nero (DJ SET), un trio britànic que “és una referència del so Drum and Bass, Dubstep i Brostep” i que, a més, en el 2013 va guanyar un Grammy per la seua versió remesclada i col·laborativa del tema 'Promises' al costat d'Skrillex. I, per últim, Tom Swoon, DJ i productor polonès situat en el número 46 del Top 100 de DJ Mag.

Des d'aquesta setmana, la taquilla del festival quedarà oberta fins a la celebració de l'esdeveniment. En els últims mesos, Medusa ha venut més de 25.000 abonaments de tres dies a través de sèries limitades d'entrades.
 
Medusa Sunbeach

Els tiquets ja estan a la venda en www.medusasunbeach.com, a través dels 600 relacions públiques de l'empresa promotora i en els punts de venda autoritzats com Correus, Entradas a tu Alcance, Ticketea, Ticketmaster, Xceed, Ticketbell, Atrapalo...
 

Artistes confirmats

Escenari principal: Steve Angello, Chuckie, DVBBS, Showtek, Paul Van Dyk, Dyro, Andrew Rayel, Michael Calfan, Benny Benassi, LNY TNZ, Modestep, Nero (DJ SET), Tom Swoon i Fox Stevenson.
Àrea techno: Adam Beyer, Len Faki, Loco Dice, Joris Voorn, Paco Osuna i Cuartero.
Àrea Indie/live: Izal, La Pegatina, La Habitación Roja, Polock, Kostrock i The Zombie Kids.
Àrea remember: DJ Isaac, Chumi DJ, Alice Deejay, Clublanders, Jimmy The Sound, Klubbheads, Tony Atomic, Alex Trackone & Dj Napo, Javi Boss, Miguel Serna, Kike Jaén, Jose Conca, Buenri i Alfredo Pareja.

La Veu del País Valencià
 
next