Diari La Veu del País Valencià
Dani Miquel posa la música a la Primavera Educativa. Vídeo.
Redactaveu / València

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha presentat hui la cançó que anima docents, famílies, alumnat i la societat valenciana en general a participar en la gran festa de l’educació valenciana que tindrà lloc els pròxims 13,14 i 15 de maig a l’antic llit del riu Túria i altres espais adjacents del cap i casal. La cançó ha estat composta pel contacontes i cantacançons Dani Miquel, amb lletra del versador Josemi Sánchez i amb la col·laboració de l’alumnat del CEIP Cervantes de València.

La cançó de la #PrimaveraEducativa serà enviada a tots els centres educatius i se’n farà difusió a través del web de Conselleria i de xarxes socials per tal d’estendre el seu missatge a tota la societat valenciana. Com diu la lletra, “si a València tots veniu, ben carregats d’il·lusió, formarem junts un gran riu valencià i d’educació”. La cançó també s’adreça específicament als docents i demana la seua col·laboració: “Tots aquells que porteu avant un projecte educatiu, esperem que ens l’expliqueu per a convertir-lo en col·lectiu”. La idea central del tema coincideix amb l’objectiu de la #PrimaveraEducativa: “Eduquem de forma activa per a guanyar un món millor”.

>

La #PrimaveraEducativa ocuparà 8 km de l’antic llit vell del Túria i comptarà amb més de 1.500 activitats organitzades per més de 500 centres d’ensenyament de tot el territori valencià. A més, les activitats desbordaran el riu i arribaran a altres espais adjacents. Les activitats inclouen tallers de tot tipus: demostracions, concerts, desfilades, teatre, instal·lacions i escultures col·laboradores, visites guiades a museus i cinc congressos en els quals es reflexionarà sobre diferents aspectes relacionats amb l’educació.

Comparteix

Icona de pantalla completa