Compromís demana la fi del victimisme de César Sánchez i el PP

Gerard Fullana: “Ningú robarà competències a la Diputació d’Alacant, el decret de turisme cerca la coordinació que demanda el sector”
10 març 2016 01:00h
RedactaVeu / Alacant

“Ningú robarà competències a la Diputació, el decret de turisme cerca la coordinació que demanda el sector. Va ser precisament la necessitat d'una major coordinació entre les diferents administracions per a, d'aquesta manera, ser més eficients en matèria de turisme, cosa que ens van transmetre els empresaris durant la celebració de Fitur”, ha assenyalat el portaveu de Compromís, Gerard Fullana.

A la coalició, asseguren fonts de Compromís, “ens sorprèn l'atac victimista” del president de la Diputació, César Sánchez, “ja que va ser el Govern de Francisco Camps, de qui Sánchez era assessor, el que va presentar en 2007 un Pla d'Espais Turístics de la Comunitat Valenciana on s'arreplegava de manera recurrent la necessitat d'una major coordinació entre administracions”.

En aquest sentit, en el Pla Estratègic Global de Turisme 2010-2020, també elaborat durant l'etapa del PP, s'identifica com un dels principals reptes als quals, segons Fullana, “hem de fer front al “dèficit de visió supramunicipal i coordinació territorial en el desenvolupament turístic.”

next