Àgueda Micó es presentarà per a succeir Morera al capdavant del Bloc

La secretària d’Organització ho anunciarà en un acte aquesta vesprada on comunicarà el seu projecte
10 març 2016 01:00h

Xavier Pérez / València.

Era un secret de domini públic, però hui eixe secret es convertirà en realitat. L’actual secretària d’Organització del Bloc, Àgueda Micó, anunciarà aquesta vesprada que es presentarà a l’elecció com a nova líder del Bloc Nacionalista Valencià en el proper congrés que es celebrarà en maig, segons ha pogut saber La Veu. Serà en un acte a la plaça del Carme sota el títol: ‘Reflexions sobre el moment del valencianisme i el futur del Bloc’.

Després de l’anunci d’Enric Morera al Fòrum Europa
que no optarà a la reelecció, Micó té el camí lliure per a lluitar per la Secretaria General de la formació nacionalista. Àgueda Micó té el suport de l’anomenat G-7 del Bloc, del conseller Marzà i el síndic en les Corts, Fran Ferri.

Cal destacar que l’actual secretària d’Organització ha guanyat pes polític des de fa temps després de formar part de l’equip negociador del Pacte del Botànic i del possible pacte a quatre per al Govern espanyol.

Àgueda Micó de ben segur haurà de lluitar per la Secretaria General amb Rafa Carbonell i el sector crític del Bloc, avalat pel conseller Rafa Climent i Jordi Sebastià i altres destacats membres històrics dels nacionalistes.next