Diari La Veu del País Valencià
Ferran Adrià destaca la puixança de la gastronomia del País Valencià

RedactaVeu / EP / València.

Dijous 3 de març a les 19h Ferran Adrià impartirà una conferència en l’Oceanogràfic de València (Auditori Mar Roig) per tal de reflexionar amb els oients al voltant de la creativitat i la innovació. A més, al Mercat de Colom, del 3 al 6 de març, també hi haurà instal·lada una exposició itinerant titulada Espai d’Innovació de Ferran Adrià que tractarà sobre el contingut i l’evolució dels plats gastronòmics del xef. L’entrada serà lliure per a tots els assistents.

L’exposició ja ha passat per Bilbao, Màlaga, Donostia o Gijón, i s’hi poden veure diferents panells multimèdia on, a més de l’evolució dels plats d’Adrià, també es podrà conèixer el seu procés creatiu, les seues receptes i el famós concepte de deconstrucció.

L’Espai d’Innovació de Ferran Adrià es podrà visitar el dijous 3 de març de 12.30h a 22h i del 4 al 6 de març d’11h a 22h.

Ferran Adrià

Ferran Adrià. Foto: EP.

Dacosta, Camarena i el Mercat de Colom

Adrià durant la presentació del seu Espai d’Innovació ha parlat sobre la puixança de la gastronomia valenciana, ha destacat Quique Dacosta i Ricard Camarena com “les dues marques” més importants, autors “d’avantguarda”, que “arrastren i obrin camí per a altres”.

El cuiner català també ha alabat el Mercat de Colom de València, un lloc que funciona “perquè és lògic”. “No conec ni a Londres ni a Nova York, i n’he vist uns pocs, aquesta elegància i qualitat en tots els espais i no es tracta que hi haja pernil ibèric en tots els llocs, aquest és un exemple que es poden fer coses bé en un país on ens agrada flagel·lar-nos i castigar-nos”.

Adrià i Disney

La Bulli Foundation presentarà el pròxim 12 d’abril en Madrid un projecte en què les diverses marques de Disney i personatges com Mickey Mouse, Capità Amèrica, Yoda i Spiderman s’uniran per mentalitzar les famílies que “la prevenció en el que es menja és la millor inversió en salut”.

Comparteix

Icona de pantalla completa