Diari La Veu del País Valencià
Russafa s’obri a la fotomanipulació de “L’allioli de Maria”

RedactaVeu / València.

‘LAllioli de Maria’ és el títol d’un proposta fotogràfica i de fotomanipulació digital multidisciplinària en la qual s’ha comptat amb la intervenció d’altres modalitats artístiques com pintura, escultura, dansa o disseny de vestuari. La mostra obri les seues portes a València per a, a l’abril, traslladar-se a Algemesí.

En el projecte s’aborden una sèrie de conceptes que conformen el fil conductor d’una sèrie fotogràfica com ara l’erotisme, el misticisme, l’oposició entre el bé i el mal i el Mediterrani representat per dos elements habituals de la nostra gastronomia com són l’all i l’oli.

La finalitat del projecte és la realització d’un recorregut expositiu multidisciplinari en el qual es mostren els elements artístics que han intervingut en el procés de creació fotogràfica.

Per a la realització de les fotografies, elcoordinador de la mostra, Jordi Piris, ha comptat amb les escultures d’Elena Martí Manzanares i Jesús Martín-Lorente, el treball de l’artista faller José Lafarga, la pintura i el disseny gràfic de Carmen Signes, el disseny i producció de vestuari de Jessica Muñoz, a més d’altres propostes artístiques de maquillatge, perruqueria, posada en escena i il·luminació.

De Russafa al Museu de la Festa d’Algemesí

L’exposició, de lliure accés, inicia el seu recorregut aquest divendres, dia 4 de març, en la Galeria d’Sporting Club, on estarà exposada fins al 31 de març. Més tard, el 8 de d’abril, el Museu Valencià de la festa d’Algemesí serà l’escenari que acollirà aquesta atractiva mostra fins al 30 d’abril.

Comparteix

Icona de pantalla completa