Arxivada la querella del despatx dels Costa contra Rosa Pérez Garijo

La querella per injúries i calúmnies presentada per J. Costa Abogados y Asesores contra la diputada provincial d’Esquerra Unida en el marc del cas 'Taula', ha sigut arxivada recentment
1 març 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Els fets es remunten al mes d’octubre de 2015, quan Rosa Pérez Garijo va comparèixer en roda de premsa explicant que el despatx d’advocats havia facturat un total de 300.393 euros entre els anys 2010 i 2012 a una empresa de la presumpta trama corrupta, Carsan Rent a Car, a pesar que la firma estava ja en concurs de creditors.

Aquesta és la primera querella que s’arxiva de les cinc interposades contra la denunciant del cas Taula, segons ha informat en un comunicat del grup EUPV en la Diputació de València.

Aquest cas li suposà a l’actual vicepresidenta quarta de la Diputació i diputada delegada d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica cinc querelles, de les quals hui en queden en peu quatre. El Jutjat d’Instrucció número 6 de València acaba d’arxivar la que va interposar el despatx J. Costa Abogados y Asesores, en la qual figuren, entre altres, Ricardo Costa Climent i Juan Costa Galindo.

En opinió de la diputada d’esquerres, “la justícia posarà cadascú al seu lloc i veurem què té recorregut penal: si aquestes querelles o la denúncia que vaig presentar en juliol de 2014 davant la Fiscalia Anticorrupció i el procediment judicial que se n’ha derivat de la mateixa, que apunta cap al Partit Popular com una presumpta organització criminal”, ha conclòs.

logo La Veu
 
next