Diari La Veu del País Valencià
V Marxa amb bici contra el Fracking per les comarques del Nord del País Valencià
RedactaVeu / Comarques del Nord

La Plataforma Anti-Fracking (PAF) Comarques de Castelló i l’Associació AMA de València organitzen, per quart any consecutiu, la marxa amb bici contra la fractura hidràulica.

La marxa en aquesta cinquena edició partirà de Morella el dissabte 2 d’abril i està previst que els participants visiten els municipis de Cinctorres, Castellfort, Llaures, Tírig, Albocàsser, Torre d’En Besora, els Ivarsos, la Barona, Vilafamés, la Pobla Tornesa i Benicàssim, per a finalitzar, com és costum, en la ciutat de Castelló el dilluns 5 després de recórrer uns 160 km en tres etapes.

Imatge d’una anterior edició de la Marxa amb Bici. Foto: PAF Comarques de Castelló.

La PAF lamenta la “passivitat” del Govern de la Generalitat en aquesta matèria i considera “necessari” seguir donant visibilitat als projectes que l’empresa Montero Energy pretén realitzar en el nord de les comarques septentrionals del País Valencià.

En aquest sentit, la Plataforma recorda que “ja han passat 9 mesos des de l’arribada del nou Govern i, a dia de hui, encara no s’ha pres cap mesura per a impedir el desenvolupament la tècnica del fracking al País Valencià”.

Per aquests motius, la Plataforma ha tornat a sol·licitar reunir-se conjuntament amb els responsables de les Conselleries d’Indústria i Medi ambient, per a tenir accés a la nova documentació presentada per l’empresa i “exigir que es complisquen els compromisos signats en “l’Acord de les Comarques de Castelló”.

Comparteix

Icona de pantalla completa