Dijous es presentarà 'La Puerta Azul', el documental sobre el CIE de Sapadors

L'acte tindrà lloc a les 19h a les Aules Seminari de La Nau i l'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament
24 febrer 2016 01:00h
RedactaVeu / València

El Fòrum de Debats de la Universitat de València i la Campanya CIE NO-València presenten aquest dijous, 25 de febrer, al Centre Cultural La Nau, el documental ‘La Puerta Azul’, que retrata els Centres d'Internament d'Estrangers (CIE), i especialment el de Sapadors, situat a la ciutat de València. L’acte tindrà lloc a les 19 hores, a les Aules Seminari de La Nau. L’entrada és gratuïta fins a completar l'aforament.

La taula redona estarà presentada pel periodista i professor de la Universitat de València, Rafael Miralles, i comptarà amb la participació del també periodista i escriptor i coordinador del Fòrum de Debats, Alfons Cervera, d’Ana Fornés, integrant de la Campanya CIE NO- València, i de la directora del documental, Alicia Medina.

Diodo Media, una productora creada per tres llicenciats en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, fa llum sobre la situació del centre de Sapadors i dóna veu en ‘La Puerta Azul’ a jutges, policies, activistes, immigrants i polítics de tots els partits amb representació parlamentària.

Per primera vegada, un documental reuneix els qui van crear els CIE, els qui exigeixen el seu tancament i els qui han viscut de primera mà allò que passa darrere la porta blava. El resultat és un testimoniatge audiovisual polifònic, que dóna visibilitat a una realitat que és present en més de 200 centres arreu d'Europa.
 
 
Logo La Veu
 
next