Diari La Veu del País Valencià
Eugeni Alemany i campionats esportius; últimes novetats del Diània 2016
RedactaVeu / Ontinyent

L’organització del Festival Diània ha anunciat aquests últims dies més incorporacions i activitats per la tercera edició del festival de primavera de les comarques centrals valencianes. Així, l’humorista suecà Eugeni Alemany obrirà el Diània amb una actuació el dijous 24 a les 19.30h al Teatre Echegaray. ‘En persona guanye’ és el títol del nou espectacle que oferirà l’humorista i presentador televisiu a l’auditori ontinyentí.

Després de participar en programes com Trau la llengua o Caiga quien caiga, Alemany recorre les comarques del PV com a monologuista fent sàtira de la realitat que ens envolta i de la nostra manera de ser com a valencians. També es troba immers en la promoció internacional dels valors del nostre plat més tradicional i, en aquest sentit, ha viatjat recentment fins a països com EUA o Japó exigint a Whatsapp que compte amb una emoticona amb forma de paella.

D’altra banda, l’organització del Diània també ha anunciat els campionats esportius que tindran lloc els matins dels dies 25 i 26 de març al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent. Així, Raspall, vòlei, bàsquet i futbol sala són els esports amb els quals els organitzadors volen animar els joves a llançar-se a la pista i aconseguir els premis per als guanyadors.

Tota la informació i passos per a inscriure’s a aquestos campionats ja es troba al web festivaldiania.com.

Els preus d’entrada per a l’espectacle d’Eugeni Alemany són de 4 euros anticipada -en els punts de venda que molt prompte anunciaran- i de 5 euros en taquilla. Els abonaments de dos dies per als concerts de l’escenari Diània tenen un preu de 20 euros anticipats i 25 en taquilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa