Diari La Veu del País Valencià
Iniciativa i Els Verds impedeixen un referèndum en Compromís per a la investidura de Sánchez

RedactaVeu / València.

Els militants i simpatitzants de Compromís no podran mostrar la seua opinió sobre la possible investidura de Pedro Sánchez en un referèndum pel vet imposat per Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds i que va proposar Enric Morera, en representació del Bloc, en l’última executiva, celebrada el passat dijous.

Segons ha pogut saber La Veu, destacats membres del Bloc i de Gent de Compromís han mostrat el seu malestar “davant les posicions arcaiques” d’Iniciativa i Els Verds.

“El PSOE celebrarà el 27 de febrer un referèndum entre tota la seua militància per a donar el vist i plau, o no, a la possible investidura; per què els militants de Compromís no poden fer el mateix?” es pregunten dirigents i militants del Bloc.

També sectors del Bloc Nacionalista Valencià han mostrat el seu malestar “per l’excessiu protagonisme de Mònica Oltra en les negociacions amb Pablo Iglesias. A Madrid tenim a Joan Baldoví i és ell qui deu de negociar de tu a tu amb Pablo Iglesias i Pedro Sánchez”.

Per altra banda, el Bloc ha convocat un Consell Nacional el pròxim 27 de febrer per a informar de la negociació de la investidura de Pedro Sánchez.

Comparteix

Icona de pantalla completa