Iniciativa i Els Verds impedeixen un referèndum en Compromís per a la investidura de Sánchez

Membres del Bloc mostren el seu malestar davant el fet que no es puga fer la consulta en les bases, igual que farà el PSOE
20 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Els militants i simpatitzants de Compromís no podran mostrar la seua opinió sobre la possible investidura de Pedro Sánchez en un referèndum pel vet imposat per Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds i que va proposar Enric Morera, en representació del Bloc, en l’última executiva, celebrada el passat dijous.

Segons ha pogut saber La Veu, destacats membres del Bloc i de Gent de Compromís han mostrat el seu malestar “davant les posicions arcaiques” d’Iniciativa i Els Verds.

“El PSOE celebrarà el 27 de febrer un referèndum entre tota la seua militància per a donar el vist i plau, o no, a la possible investidura; per què els militants de Compromís no poden fer el mateix?” es pregunten dirigents i militants del Bloc.

També sectors del Bloc Nacionalista Valencià han mostrat el seu malestar “per l’excessiu protagonisme de Mònica Oltra en les negociacions amb Pablo Iglesias. A Madrid tenim a Joan Baldoví i és ell qui deu de negociar de tu a tu amb Pablo Iglesias i Pedro Sánchez”.

Per altra banda, el Bloc ha convocat un Consell Nacional el pròxim 27 de febrer per a informar de la negociació de la investidura de Pedro Sánchez.



 
 
next