Diari La Veu del País Valencià
Detingut per intentar matar la seua exparella amb un ganivet quan passejava el seu bebè
València / EP

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home per agredir la seua exparella amb un ganivet en un muscle després de forcejar amb ella en el carrer mentre passejava el seu bebè. Quan va intentar fugir, el bebè va caure a terra i tots dos van anar a la casa de l’home per a arreplegar alguns objectes i poder portar-lo a l’hospital, moment en el qual es va produir l’apunyalament.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, la dona passejava pel carrer amb el seu bebè de pocs mesos quan va aparèixer el seu excompany sentimental, que li va llevar 60 euros de la bossa i la va llançar a terra durant el forcejament. La dona va intentar fugir i el bebè va caure des del carret, moment en què l’agressor li etzibà “la culpa ha sigut teua, eres una mala mare i una filla de puta”, i també “et mataré i amb raó”.

La mare, amb el bebè, es va dirigir al domicili de l’home per a arreplegar alguns objectes i traslladar el bebè a l’hospital per a ser atès. Una vegada en l’habitatge el sospitós va començar de nou a insultar-la, a propinar-li puntades, escopir-la i fins i tot arrossegar-la pel terra, per la qual cosa la víctima va intentar amagar-se sota el llit per a protegir-se.

Va intentar clavar-li un ganivet en el pit

Posteriorment, l’agressor va agafar un ganivet i va intentar clavar-li’l en el pit, la dona el va esquivar en l’últim moment però la va ferir després en el muscle. En aquell moment va aparèixer la germana del sospitós en l’habitació i va aconseguir parar el seu germà. La dona va haver de ser traslladada a l’hospital per a curar la ferida punxant profunda de tres centímetres.

Els policies van esbrinar la identitat de l’autor i després de localitzar-lo el van detenir per un presumpte delicte de temptativa d’homicidi. L’arrestat, amb antecedents policials, va passar a disposició judicial, que va decretar el seu ingrés a la presó.

Comparteix

Icona de pantalla completa