Diari La Veu del País Valencià
Ignacio Blanco es querellarà contra Las Provincias per informacions ‘injurioses i falses’

RedactaVeu / València.

Ignacio Blanco ha format part, aquest dijous i divendres, del ‘fem’ informatiu que arruixa Las Provincias dia sí i dia també. En aquest cas, el diari fundat per Teodoro Llorente ha publicat dos articles totalment fora de lloc que vulneren la seua intimitat i, sobretot, carregats de masclisme contra l’exdiputat d’Esquerra Unida i el seu entorn, i tot “sense contrastar les informacions”, afirma Blanco.

Ahir, LP publicava aquest article: “L’Ajuntament usa una fundació municipal per a endollar sis afins”, amb el següent subtítol: “Ignacio Blanco aconsegueix col·locar tres persones de la seua plena confiança en InnDea” i que també feia referencia a la seua exparella.

Hui, Las Provincias continuava en el seu penós serial carregant contra Blanco en altre ‘article’ que no va signat per cap periodista.

Ignacio Blanco ha parlat hui en La Veu i una de les afirmacions que més l’ha indignat de LP és que ha col·locat a la seua parella en un càrrec públic: “Això és una injúria per a mi i per a les altres persones. Jo no tinc res a veure ni amb l’Ajuntament de València ni amb el de Madrid ni sóc una persona pública”, recalca l’ex diputat.

Las Provincias es recrea en que Blanco ha endollat “totes les dones del seu voltant”, una afirmació totalment masclista e incerta: “Jo no he tingut absolutament cap intervenció o relació amb els processos de selecció convocats i resolts per aquesta fundació ni a l’Ajuntament de Madrid. Torne a repetir, és indignant i fals”.

Aquestes afirmacions “sobre la meua persona, són fal·làcies que manquen de tota veracitat i suposen una intromissió il·legítima en el meu dret a l’honor”.

Per això, Ignacio Blanco demana una rectificació al diari conforme a la llei i, de no ser així, prendrà les accions legals oportunes.

Comparteix

Icona de pantalla completa