Diari La Veu del País Valencià
ACPV portarà el condol valencià a l’homenatge de ‘l’amiga Muriel Casals’

RedactaVeu / València.

Gemma Pasqual i Toni Gisbert, vicepresidenta i secretari de la Junta Directiva d’ACPV, respectivament, assistiran hui als dos actes d’homenatge a Muriel Casals que hui tindran lloc a Barcelona, el primer al Parlament i el segon al Parc de la Ciutadella organitzat per Òmnium Cultural.

Muriel Casals, com a presidenta d’Òmnium Cultural, era una “molt bona amiga d’ACPV”. Havia participat en diverses manifestacions de la diada del 25 d’abril organitzades per l’entitat, i també va ser a València per ser amb ells el dia de la roda de la premsa en què van haver d’anunciar que el Govern espanyol els forçava a tancar Catalunya Ràdio. A més, van treballar plegats en reunions, campanyes i activitats com la Federació Llull, la federació d’ACPV, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear. “Un treball fet des de la complicitat”, declaren des de l’entitat.

Per això, hui ACPV “vol acompanyar els companys i companyes d’Òmnium Cultural i fer-los arribar el condol dels valencians per la pèrdua d’una amiga del País Valencià, i el nostre més sincer homenatge al seu treball i a la seua fidelitat a la llengua, la cultura i el país”.

Comparteix

Icona de pantalla completa