Jordi Sebastià lidera el rànquing d'Europarlamentari de l'any

“Aquest reconeixement és gràcies al gran equip que tenim i a tots els grups que formen part d'aquest projecte il·lusionant, que tenen com un dels seus objectius treballar per aconseguir un món més just”, explica Jordi Sebastià
10 febrer 2016 01:00h
Jordi Sebastià.
RedactaVeu / Brussel·les

L'Eurodiputat de Compromís Primavera Europea, Jordi Sebastià lidera el rànquing d'Europarlamentari de l'any que cada curs elabora l'organització Fair Politics.

Aquesta plataforma, mitjançant criteris objectius, puntua l'activitat dels diputats en el parlament europeu i elabora un llistat amb els més eficients.
 

'Fruit del treballar per aconseguir un món més just"

“Aquest reconeixement és gràcies al gran equip que tenim en l'oficina europea de Primavera Europea i a tots els grups que formen part d'aquest projecte il·lusionant, que tenen com un dels seus objectius treballar per  aconseguir un món més just”, explica Jordi Sebastià.
 

L'organització, Fair Politics, puntua i vigila l'activitat dels eurodiputats des de l'any 2008, sent valorades les activitats que fomenten les polítiques del desenvolupament, tals com el foment dels drets humans, la igualtat de sexes o el comerç just. Un camp en el qual Jordi Sebastià es caracteritza per la seua gran activitat en els mesos que exerceix com a representant de la coalició Primavera Europea.
 

 
next