Diari La Veu del País Valencià
Bernat Sòria rep l’acord plenari del seu nomenament com a fill predilecte de Carlet

RedactaVeu / Carlet.

L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, va notificar personalment dilluns a Bernat Sòria l’acord plenari del seu nomenament com a fill predilecte de la ciutat.

L’acord va ser pres per unanimitat el passat 28 de gener en el Ple municipal a proposta de l’equip de govern (Compromís i PSOE).

Bernat Sòria va visitar l’Ajuntament de Carlet, on l’alcaldessa va voler entregar-li personalment aquest acord “com a reconeixement de la seua trajectòria professional, per la seua lluita contínua en la investigació científica, per haver ocupat el càrrec de ministre de Sanitat, així com pels seus múltiples reconeixements en la seua labor científica”, com es recull de l’acord.

Bernat Sòria la va recollir amb “molta alegria i molt d’orgull perquè la seua ciutat el nomene fill predilecte, i ha manifestat la seua predisposició per a tot allò que necessiten de la seua persona”.

D’aquesta manera s’inicien els tràmits per a nomenar el carletí Bernat Sòria com a fill predilecte del poble. El lliurament del títol es realitzarà en un acte públic en el qual signarà en el Llibre d’Honor de Carlet i se li atorgarà la distinció.

Comparteix

Icona de pantalla completa