Mollà: 'Les trames Taula i Cas Blasco estan íntimament lligades'

'Les polítiques del PP eren una façana, la vertadera activitat subterrània que determinava tot era la corrupció' segons la portaveu adjunta de Compromís
8 febrer 2016 01:00h
Mireia Mollà (arxiu).

RedactaVeu / València.

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mireia Mollà, s’ha referit hui a les informacions que asseguren que  Engloba, una de les empreses vinculades a l’Operació Taula, cobrà en l’any 2011 8.000 euros per promocionar el projecte de l’Hospital d’Haití impulsat per l’exconseller, actualment en presó, Rafael Blasco. Un projecte que està sent investigat dins d’una de les peces del cas Blasco pendent de judici.

Mollà ha recordat que el projecte de l’Hospital d’Haití fou “el gran negoci que Blasco i la seua banda dissenyà per a folrar-se al màxim. Afortunadament, el treball de denúncia de Compromís va avortar aquesta operació que prompte anirà a judici. En el transcurs de l'Operació Taula el jutge ha imposat una fiança de 500.000 euros al gerent d'Engloba, José Adolfo Verdi, per la seua relació amb aquesta trama. La connexió entre l’empresa Engloba, clau en l’Operació Taula, i el Cas Blasco demostra que les trames corruptes del Partit Popular estan íntimament vinculades”.  
 
Mireia Mollà
Mireia Mollà (arxiu). Foto: La Veu.

“Hui dia anem descobrint elements que ens mostren com el Consell del Partit Popular pràcticament treballava perquè unes empreses concretes obtingueren fons públics”, explica Mollà, qui considera que “els casos de corrupció que s’han conegut recentment demostren que el PP valencià era una estructura pràcticament dedicada a la delinqüència i el blanqueig de capitals”.

“De moment Blasco ha acabat empresonat però previsiblement, més prompte que tard, altres importants càrrecs del PP li faran companyia al Centre Penitenciari de Picassent”, ha postil·lat.

“Les polítiques del PP eren una façana, la vertadera activitat subterrània que determinava tot era la corrupció”, conclou la portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes.

Logo La Veu
next