Diari La Veu del País Valencià
Més de 80.000 persones van visitar el Castell de Morella al 2015

ComarquesNord.cat

L’Ajuntament de Morella ha fet balanç dels resultats turístics del passat exercici. Les entrades al Castell i les visites als museus han tornat a xifres del 2010, superant en tots els casos els registres de 2014.

L’oratge, la situació dels festius, amb dos ponts de quatre dies, i campanyes especials com la de Ferrero Rocher, s’han conjuminat perquè molta gent haja escollit la comarca dels Ports per a les seues escapades i que el sector turístic guarde un bon record del darrer exercici. Des de la Regidoria de Cultura es destaca l’increment de la venda d’entrades conjuntes.

L’increment de visites permet poder contractar més personal per a tenir els espais més dies oberts, i suposa també poder ampliar l’oferta cultural que redunde en oferir més atractius als veïns i visitants.

Part del que es trau s’inverteix en el manteniment dels monuments i en menudes restauracions a través de la Brigada d’Obres. Ara l’equip de govern de l’Ajuntament de Morella planteja una millora de més envergadura, que serviria, per una banda, per adequar l’entrada del castell, on es troba la recepció, i, per altra banda, dotaria de contingut part de la plaça d’armes.

Comparteix

Icona de pantalla completa