Diari La Veu del País Valencià
El PSPV i Compromís per Alacant ‘exigiran’ acabar el túnel de la Serra Grossa
RedactaVeu / Alacant

La comissió executiva del PSPV-PSOE “agraeix” a l’assemblea local de Compromís Per Alacant “la seua adhesió a la contínua reivindicació” dels socialistes i del mateix alcalde, Gabriel Echávarri, “d’exigir a la Generalitat que dote la partida econòmica necessària per a la conclusió de les obres del túnel de la Serra Grossa –paralitzades des del 2011- en el pròxim exercici”, actuació que depèn de la Conselleria d’Obres Públiques, en mans de la socialista María José Salvador.

El túnel de la Serra Grossa permetrà millorar la freqüència de la línia 1 del TRAM. L’Administració autonòmica ha invertit en aquesta actuació prop de 90 milions d’euros i només es precisen d’altres set perquè el projecte finalitze.

L’executiva dels socialistes expressa així la seua “satisfacció pel suport de Compromís per Alacant en aquesta reivindicació d’Alacant davant el Consell” i, a més, li proposa “que considere la marginació patida per la ciutat alacantina en el repartiment d’infraestructures educatives des de la Conselleria d’Educació, de la qual és titular Vicent Marzá, de Compromís.

“En la nostra opinió”, diuen des de l’executiva, “sis col·legis de la ciutat com el Gastón Castelló, Sant Gabriel, L’Annexa, Nou d’Octubre, Els Ametlers, Verge del Remei, amb necessitats més urgents i amb greus deficiències estructurals han quedat exclosos en el repartiment d’inversions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa