Diari La Veu del País Valencià
El Racó d’Ademús mostra els seus productes turístics a València
RedactaVeu / València

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat l’oficina amb l’alcalde de Casas Bajas i president de la Mancomunitat del Racó d’Ademús, Domingo Antón.

Moncho ha donat la benvinguda al president de la Mancomunitat i ha destacat que “aquesta setmana promocionem en el centre de la ciutat de València una comarca de l’interior amb importants atractius turístics, encara desconeguts per a molts ciutadans valencians i que per descomptat, convide a tots a descobrir”.

Per la seua banda, Antón ha ressaltat la importància de donar a conèixer l’oferta turística dels municipis del Racó d’Ademús, “la comarca més allunyada de la ciutat i que té molt a mostrar com les cases rurals, productes gastronòmics com les pomes d’Ademús i els embotits i els paisatges i l’oferta natural”.

El Racó d’Ademús promociona els seus atractius turístics com els seus impressionants paratges; el seu patrimoni com l’ermita de la Verge de l’Horta d’Ademús, l’Església-Fortalesa de Castielfabib i els seus edificis que mostren la vida quotidiana de la seua gents fins al s XX; el Parc Natural de la Pobla de Sant Miquel; les festes i la gastronomia de la comarca.

A més, els tècnics de la Mancomunitat informen de la carrera “Escarchón trail” que se celebrarà el pròxim 28 de febrer, a Ademús.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10.00 a 14.30 i a la vesprada, de 16.00 a 19.00 i el dissabte, de 10.00 a 14.00.

Comparteix

Icona de pantalla completa