Diari La Veu del País Valencià
Narco, Rapsusklei & The Flow Fanatics i dj Plan B les últimes incorporacions al Diània
RedactaVeu / Ontinyent

Els pròxims 24, 25 i 26 de març torna el Festival Diània a la ciutat d’Ontinyent. Música, cultura i societat es donaran cita en aquesta alternativa lúdica per passar les vacances de Pasqua que ja arriba a la seua tercera edició.

L’organització ha anunciat hui el cartell definitiu de grups. A les bandes ja confirmades l’últim mes –Aspencat, O’funk’illo, Els Catarres, El Diluvi, la Trocamba Matanusca, Inèrcia, Zerokoma i VaDeBo– se’ls sumen ara els sevillans Narco, els rapers Rapsusklei & The Flow Fanatics i el dj saforenc Plan B. Tots aquests grups realitzaran les seues actuacions les nits del divendres 25 i dissabte 26 a l’escenari Diània, el qual estarà situat a la pista d’atletisme del poliesportiu municipal d’Ontinyent. L’accés a aquest recinte necessitarà de l’adquisició d’una entrada amb un preu de 20 euros anticipada i 25 euros en taquilla.

Cartell Festival Diània 2016.

Com a novetat d’enguany, el festival disposarà d’un segon escenari gratuït, situat en aquest cas al parc del Llombo. Aquest segon recinte acollirà els primers concerts del Diània 2016, la nit del dijous 24, i continuarà oferint-nos música al llarg de les vesprades de divendres i dissabte, tot coincidint amb altres activitats que tindran lloc al parc. Mafalda, Mai Mai, Novus Ordo i Karma són els grups que compondran la primera nit de concerts al Llombo: bandes valencianes novelles i no tan novelles que donaran el tret de sortida al Diània.

D’altra banda, el divendres 25 a la vesprada, grups on les dones adquireixen tot el seu protagonisme ocuparan aquest segon escenari. Parlem de les agresanes ESIR, que estan acabant el seu primer disc Florirem, i de Tiakatú, la batucada femenina que animarà la zona d’acampada durant les primeres hores. Finalment, durant la vesprada del dissabte 26, els rapers pegolins Entreparèntesi ens presentaran Funambulismes mentre The Dance Crashers, des del Comtat, i la Fanfarria Taquikardia, des de Galícia, ens faran ballar amb ska clàssic i música balcànica.

Les entrades per a l’escenari Diània es poden adquirir ja a www.festivaldiania.com. L’organització anunciarà molt prompte els punts de venda físics així com la resta d’activitats i espectacles que queden per desvetllar i que eixiran a la llum durant les properes setmanes.

Comparteix

Icona de pantalla completa