Diari La Veu del País Valencià
Perilla l’acord entre Ciudadanos i PP a la Diputació d’Alacant
Europa press / València

El portaveu adjunt de Ciudadanos (C’s) en les Corts, Alexis Marí, ha considerat “difícil” que es puga mantenir l’acord aconseguit amb el PP en la Diputació d’Alacant si el seu president, César Sánchez, “insisteix a mantenir” les competències a dos imputats, el popular Bernabé Cano i el socialista Agustín Navarro.

En la roda de premsa posterior a la Junta de Portaveus a les Corts, Marí ha dit que encara que des del seu partit “no aposten pel cordó sanitari a priori” i no ha parlat encara –té previst fer-ho aquesta mateixa vesprada– amb el seu diputat provincial, Fernando Sepulcre, sempre han sigut clars en aquesta qüestió i s’ha d’apartar “les persones directament assenyalades amb el dit per corrupció política”, serà “difícil” compaginar el suport de C’s en la corporació amb el manteniment d’aquestes dues persones amb competències en la corporació.

“No volem ser intervencionistes”, ha assegurat, encara que ha recalcat que els representants públics han de ser “dignes representants de la ciutadania”.

Sobre aquesta qüestió, la portaveu i presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha instat a “distingir molt bé un pla d’un altre”, en referència al fet que en aquests casos es tracta d’imputacions per qüestions administratives, perquè “al final ningú voldrà gestionar”.

En aquest sentit, ha apuntat que ella mateixa té informació respecte a una suposada “consigna de denunciar a tots els càrrecs del PP perquè s’admeten, se citen com a investigats i crear la sensació de corrupció generalitzada” perquè malgrat que després moltes denúncies s’arxiven “després ningú se’n recorda d’açò”.

Comparteix

Icona de pantalla completa