Diari La Veu del País Valencià
Álvaro i Dani, campions del Trofeu Universitat de València de Pilota
El VIII Trofeu Universitat de València ha conclós al trinquet de Pelayo amb victòria d’Álvaro i Dani, que en la final han superat a León, Javi i Tomás II per 60 a 55. Les dos formacions han actuat d’acord a la seua qualitat i aixó ha permés que el públic haja gaudit d’una confrontació de mèrit en la qual s’han succeït les ovacions dirigides als dos bàndols.

En els primers compasos de la partida el trio ha dominat gràcies a l’encert dels seus pegadors Javi i Tomás II, especialment el primer, i a la gran llabor realitzada per León, que ha tornat a demostrar que es troba en un gran moment de forma. Així s’ha arribat al 25 per 10 favorable al trio.

Després, Álvaro ha entrat en escena per a ajudar a Dani, que era el que duia el pes de la partida. I l’aportació del de Faura ha sigut fonamental per a que la parella es col.locarà a solament un parcial (35-30). Després, la potència de pegada del trio s’ha tornat a imposar, així com el seu major encert en la loteria de les galeries. I tot i que Álvaro i Dani estaven a la altura dels seus rivals, el marcador s’ha situat en 50 per 30 per al trio.

En la reanudació, els errors no forçats i la falta de concentració del trio ha permet que la parella s’acostarà a poc a poc i amb molt d’esforç fins a igualar la partida a 50. En este tram, Álvaro i Dani han sigut igual de determinants i els dos han sigut protagonistes destacats segons el moment. Per la seua banda, el trio mantenia el perill però les seus accions no eren tan letals com al principi. Bona part de culpa d’esta situació l’han tinguda Álvaro i Dani, que han sabut llevar-li la pilota als dos pegadors del trio.

Ja en el tram final, la incertessa ha marcat la disputa dels últims jocs tot i que Álvaro i Dani estaven més segurs en les seues accions, la qual cosa ha propiciat la victòria de la parella.

La final ha estat presidida pel conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, que ha estat acompanyat pel director del Servei d’Educació Física i l’Esport de la Universitat de València, José Campos, i pel gerent de la mateixa institució docent, Joan Oltra.

Comparteix

Icona de pantalla completa