Diari La Veu del País Valencià
Carolina Punset abandona les Corts i marxa a Brusel·les

RedactaVeu / València.

La portaveu i diputada en les Corts (C’s), Carolina Punset, ha decidit marxar al Parlament Europeu. Carolina Punset ocuparà l’escó de Juan Carlos Girauta, triat eurodiputat en les eleccions al Parlament Europeu al maig de 2014, que ha sigut triat diputat en el Congrés, perquè Punset era la número tres en la llista que va concórrer a aquelles eleccions europees.

Punset ha sigut una de les diputades més polèmiques de les Corts Valencianes pel seu menyspreu al valencià amb la famosa frase d’’aldeanos’.

En roda de premsa, Carolina Punset ha remarcat que deixar les Corts Valencianes ha estat una decisió difícil i meditada. “Crec que el Parlament europeu pot enriquir-me molt professionalment parlant”, ha manifestat en una compareixença on ha agraït el treball dels diputats del seu grup.

En aquest sentit, acompanyada per diputats, ha remarcat que “la tasca que ha exercit el partit a la Comunitat Valenciana hagués estat impossible sense un equip com el que té Ciutadans” i ha posat èmfasi que “l’equip que lideri Ciutadans serà el millor dels possibles “.

“Som un grup amb personalitat i iniciatives pròpies i sobretot, molt constructiu, que treballa pel consens”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa