Diari La Veu del País Valencià
Arturo Torró deixa l’Ajuntament de Gandia com a regidor

Europa Press / Gandia.

El que fóra alcalde de Gandia (Safor) i actual regidor PP en el consistori, Arturo Torró, ha anunciat aquest dijous, durant el ple municipal, que deixa la seua acta com a regidor en l’ajuntament, encara que ha indicat que seguirà com a president del PP en el municipi.

Així ho ha anunciat Torró durant el ple municipal, celebrat en la vesprada d’aquest dijous, on ha recordat que ja va avançar que si guanyava el judici contra Bankia per les preferents, deixaria el seu lloc com a edil del PP. “Jo vaig prometre que en el ple següent al fet que isquera la decisió sobre Bankia, si guanyava me n’aniria”, ha recordat l’edil, qui ha manifestat que la setmana passada li van notificar la devolució del seu patrimoni amb Bankia, unes 12 milions d’accions.

Al seu parer, es tracta d’un motiu “de pes” pel qual deixarà la seua acta com a regidor amb “tot el dolor del seu cor” perquè, segons ha manifestat, la política li “agrada més que l’arròs caldós”. “Crec que em dec a la meua família”, ha sostingut.

No obstant açò, ha remarcat que seguirà com a president del PP de Gandia, al mateix temps que li ha transmès a la nova alcaldessa de Gandia, Diana Morant, que es posarà “a la seua disposició”. “No sóc sant de la devoció de la seua ideologia, ni vostè de la meua i crec que està més que demostrat, però com a alcaldessa té el meu respecte”, ha manifestat el que fóra primer edil de la ciutat, qui s’ha acomiadat de l’Ajuntament entre aplaudiments.

Comparteix

Icona de pantalla completa