Diari La Veu del País Valencià
Compromís per la Nucia denuncia les ‘cacicades’ de l’alcalde per pagar unes nòmines

RedactaVeu / La Nucia.

En el plenari ordinari de gener, l’equip de govern del PP ha portat a la seua aprovació, una vegada més, el pagament de les nòmines dels 23 treballadors afectats per l’Oferta d’Ocupació Pública de 2008, anul·lada pel TSJ valencià el 2012. Per al regidor i portaveu del Grup Municipal, Pep Pastor, “és una ‘cacicada’ més de l’alcalde, que tot i ser una il·legalitat es creu per damunt de la llei”.

Compromís per la Nucia explica a través d’un comunicat que l’Ajuntament, després de la sentència que anul·lava el procés i obligava a començar-lo de nou, “va intentar convocar la Mesa de Negociació, de nou de manera irregular i denunciada per CCOO novament. Amb aquest argument afirmen el compliment de la sentència i de la legal contractació i pagament de les nòmines dels treballadors afectats”. La mateixa sentència del TSJ deixa clar un fet molt important, i és que no es complien els principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, amb la qual cosa els aspirants a les places no opositaven en igualtat de condicions, “sent una evidència més de la manera caciquil i dictatorial que té Bernabé Cano de governar el municipi”.

Per a Pastor, “és una situació esperpèntica la que està l’equip de govern, des de fa més de 3 anys pagant les nòmines amb acord plenari alçant les objeccions al pagament que repetidament posa la Intervenció.” Així mateix, lamenta “que seguisquen desobeint la sentència del TSJ, incomplint la llei, fet pel qual se’ls acusa del presumpte delicte de prevaricació, al qual es podria sumar malversació de fons públics, i que s’acosta al judici oral en el jutjat”.

Per acabar, demana a l’equip de govern “que deixen d’incomplir la llei, acaten la sentència i convoquen de nou les places com marca la llei, tancant aquesta situació tan trista que estan allargant des del 2012.”

Comparteix

Icona de pantalla completa