Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament d’Alacant col·laborarà amb l’AVL per a promoure el valencià

RedactaVeu / Alacant.

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Presidència que dirigeix Natxo Bellido, i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) preveuen signar un conveni de col·laboració, el primer entre ambdues institucions, per a impulsar de forma conjunta la normalització i promoció del valencià.

En aquest sentit, el regidor Natxo Bellido ha mantingut aquest dijous una reunió amb la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verónica Cantó, en la qual ambdues parts han mostrat la seua “voluntat” de materialitzar en un conveni de col·laboració les línies que marcaran aquesta nova etapa de cooperació en matèria lingüística.

Segons fonts municipals, la col·laboració entre ambdues institucions permetrà “que Alacant puga acollir nombroses activitats públiques de l’AVL”, tals com jornades, presentacions de llibres, exposicions i uns altres com el servei d’assessorament lingüístic. Bellido ha rebut aquesta proposta d’acord, i s’ha compromès a traslladar-la ara a la resta de l’equip de Govern i a l’assessoria jurídica de l’Ajuntament per a la seua avaluació.

Comparteix

Icona de pantalla completa