Diari La Veu del País Valencià
Oltra anuncia una investigació sobre la trama dels barracons escolars del Govern de Camps
RedactaVeu / EP

La vicepresidenta del Govern valencià, Mònica Oltra, ha anunciat aquest dilluns una recerca del Consell sobre la suposada trama dels barracons per a col·legis construïts en l’època de l’expresident de la Generalitat Francisco Camps.

En declaracions La Sexta recollides per Europa Press, Oltra ha denunciat que amb els diners que es va emportar aqueixa suposada trama, desvetlada per ‘El Mundo’, es podrien haver construït 10 col·legis públics per a la comunitat, la qual cosa hauria permès “traure els xiquets i xiquetes dels barracons”.

Així mateix la també portaveu de Compromís ha volgut recordar que darrere de tots els assumptes amb muntants de diners importants, el nou govern de València sempre s’ha trobat “alguna mà” desviant els diners públics a interessos particulars.

Mònica Oltra. Foto: GVA.

“Una de les trames de corrupció més gran que hi ha hagut” a l’Estat espanyol”

D’altra banda, preguntada per les declaracions de Camps contra els nous diputats del Congrés, Oltra ha respost que a ella no li “molesten les rastes”, sinó “la gent que porta vestits pagats amb diners bruts”. “Per descomptat el senyor Camps no té cap moral per donar lliçons públiques a ningú”, ha sentenciat.

La líder de Compromís ha dit que si bé a Camps els vestits li estaven “realment bé”, el que hi havia darrere era una trama de corrupció de les més grans que hi ha hagut a Espanya i que açò, és el que a ella li dóna “por”.

Comparteix

Icona de pantalla completa