Diari La Veu del País Valencià
Després de l’’exit d’anit, cal anar hui a la Rambleta a gaudir d’’Un entre trants’

RedactaVeu / València.

El públic que es va donar cita a l’Espai Rambleta anit per a contemplar de l’obra Un entre tants va gaudir d’aquest espectacle portat a escena per la companyia valenciana Perros Daneses. Aquesta vesprada a les 20.30 hores els amants del teatre i d’Estellés tenen una oportunitat de vore d’aquest espectacle.

Perros Daneses porta a l’escenari els versos del poeta Vicent Andrés Estellés. Tot un emocionant muntatge que reuneix literatura i expressió corporal.

La jove companyia valenciana atorga en l’espectacle nova vida als versos de Vicent Andrés Estellés. Un entre tants és el seu particular homenatge a una de les figures més reivindicatives de la llengua i cultura valenciana.

En aquesta obra, Gonzalo Azcona i Javier Sahuquillo proposen una dramatúrgia que combina el teatre amb la poesia, utilitzant l’expressió corporal per a donar vida a les paraules del poeta, escriptor i periodista valencià. Segons els promotors d’aquest espectacle, l’obra ofereix “passatges biogràfics, versos i història” que s’uneixen en una posada en escena “imaginativa, amb un fort component visual”.

Així, els cossos i moviments dels actors Pau Gregori, Santiago Martínez, Laura Sanchis, Diego Ramírez i Paloma Villar de pablo “ofereixen nous matisos”, al temps que “potencien l’expressivitat dels poemes” en una “original” peça en què els versos d’Estellés “es fan corporis, trobant sobre les taules una nova veu, diferent de la que ofereix la lectura silenciosa dels seus llibres”.

Comparteix

Icona de pantalla completa