Diari La Veu del País Valencià
Ajuda’ns a detectar comentaris ofensius
La Veu

Des de La Veu del País Valencià sempre hem cregut que la participació ha de ser un pilar fonamental des d’on bastir el nostre projecte. Per això, des del març del 2013 vam decidir obrir els comentaris a totes les notícies i en els articles d’opinadors (menys aquells que ens demanen que resten tancats) per a fomentar la discussió i la llibertat d’expressió entre els nostres lectors.

Fa poc decidírem que tots els comentaris passaren un procés previ de validació per part del mateix usuari per confirmar l’autenticitat de l’email que indicava.

Ara, i després de les aportacions que ens heu fet arribar, decidim de nou obrir-los i vos demanem la vostra ajuda per detectar i eliminar els comentaris dels qui fan servir el que hauria de ser un espai de discussió i opinió, per a una altra cosa que res té a veure amb l’objectiu pel qual ha estat creat.

Si detectes un comentari que continga elements que no corresponen al nivell de formalitat que se li suposa a un espai comunicatiu tens dues opcions com pots veure al vídeo adjunt:

Valorar negativament el comentari amb la fletxa roja. Quan arribe a XXXX, el comentari desapareix.

Comentari inadequat. Si cliquem en el signe d’admiració de comentari inadequat i seguim les instruccions que veiem al vídeo.

>
Moltes gràcies per ajudar-nos, de nou, a fer millor La Veu.

Comparteix

Icona de pantalla completa