Diari La Veu del País Valencià
Bonig ofereix a Puig el suport del PP a canvi de trencar amb Compromís i Podem

RedactaVeu / València.

Isabel Bonig s’ha tret ‘un conill de la txistera’ i per sorpresa en la sessió de control de les Corts ha oferit el suport del grup del PP per a garantir la governabilitat de la Generalitat a canvi que trenque el pacte del Botànic amb Compromís Podem, després de la investidura de Puigdemont i el procés català i “davant la radicalitat que li exigeixen els seus socis de govern, li oferisc el suport d’aquest grup sense demanar-li la Presidència, la Vicepresidència, Conselleries, Direccions generals, ni cap lloc”.

“Senyor president, trie el seus company de viatge per al futur de la Comunitat Valenciana, reflexione i no fa falta que em conteste ara”, ha dit la síndica del PP.

El president Puig ha agraït el to d’Isabel Bonig però li ha dit que “no es pot eliminar una bona part de la societat valenciana” representada per Compromís i Podemos.

“Vostè el que planteja és que, de moment, es faça una espècie de cordó sanitari per a eliminar una part de la societat”, ha afirmat Puig.

El president ha assegurat que, realment, el que planteja el PP és “una altra cosa”, i ha manifestat que accepta “absolutament” el repte de treballar junts i d’arribar a acords, com han fet amb el finançament i es farà amb l’Educació, perquè “aquest és el tarannà”.

Comparteix

Icona de pantalla completa