Diari La Veu del País Valencià
Eva Dénia presenta el darrer disc ‘Quan abril era abril’ a la sala Mercedes Jazz
RedactaVeu / València

El Café Mercedes Jazz de València acull dissabte 16 de gener, a les 22’30 hores, la presentació del darrer disc d’Eva Dénia Quan abril era abril (Comboi Records 2015).

Acompanyada de la violoncel·lista Merxe Martínez, la cantant interpretarà les cançons d’aquest nou disc, el primer que edita com a cantautora i, per tant, el més personal de la seua trajectòria. Després d’una llarga trajectòria com a intèrpret que ha versionat al valencià diversos autors i estils com ara jazz i bossa, en Quan abril era abril (Comboi Records 2015) Eva Dénia ofereix un repertori de cançons escrites i arranjades per la mateixa cantant. “Durant tots aquests anys he anat deixant pels calaixos i les carpetes virtuals esborranys, projectes de melodies, lletres sense acabar… Un dia comprenc que, malgrat que encara em queda tot per aprendre, ha arribat l’hora de posar ordre en els meus apunts”, diu l’autora. “Sí, per fi el cos em demana de fer les meues pròpies cançons”.

Els propers concerts de presentació són dijous 28 de gener, 20:00 h. a l’Institut Francès a València i dissabte 30 de gener, 20,30 h al Teatre del Raval de Gandia.

Comparteix

Icona de pantalla completa