Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig confia que el judici de Nóos servisca per recuperar ‘allò que s’ha robat als valencians’

ACN / València.

El secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha mostrat convençut que el judici del ‘cas Nóos’, que s’ha iniciat aquest dilluns a Palma, servirà per “recuperar allò que s’ha robat als valencians i les valencianes”.

En declaracions durant la reunió que ha mantingut amb els nous diputats i senadors del PSPV-PSOE per definir i dissenyar l’acció política dels representants valencians, Puig ha remarcat la importància d’aquest judici en un temps de reparació per a la societat valenciana i ha confiat que servisca per reparar “tot allò que es va robar”. El líder dels socialistes valencians ha afegit que és necessari recuperar els diners per recuperar la credibilitat de les institucions.

En aquest sentit, Ximo Puig ha dit que és molt important recuperar “els 3 milions que des de l’Ajuntament de València i la Generalitat se’ls van regalar a molts dels qui hui estan en la banqueta” i ha insistit que “a diferència d’altres èpoques, des de l’advocacia de la Generalitat no dubtarem en seguir personats per reclamar el que és de tots els ciutadans i que va anar a parar a la butxaca d’uns pocs “.

A més, i en aquesta mateixa línia, el líder dels socialistes valencians ha posat en valor “l’enorme treball realitzat per part del grup municipal en l’Ajuntament de València i dels diputats en Les Corts per denunciar els casos de corrupció del PP a tots els àmbits i ha recordat que el PSPV és l’únic partit personat en aquestes causes.

Comparteix

Icona de pantalla completa