Diari La Veu del País Valencià
El jutge Castro creu que Camps i Barberà haurien d’estar imputats per Nóos

RedactaVeu / Europa Press / Madrid.

El jutge d’instructor del cas Nóos, José Castro, ha opinat que “no hi ha hagut un tracte igualitari” amb l’exalcaldessa de València Rita Barberá, i l’expresident Francisco Camps, ja que ell va manar al Tribunal Superior de Justícia de València “una exposició raonada” d’arguments pels quals, al seu parer, Barberá i Camps haurien de ser imputats en el cas i el Tribunal “no ho va atendre”.

Així mateix, en una entrevista a la cadena Ser arreplegada per Europa Press, no contempla la possibilitat que s’aplique ‘la doctrina Botín’ a la Infanta Cristina, que li evitaria ser jutjada, encara que ha reconegut que li correspon decidir-ho al Tribunal que jutja el cas. “Des de la meua òptica personal no contemple la possibilitat que es puga aplicar aquesta doctrina en aquest cas”, ha afegit.

A més, ha afegit que la seua relació amb el fiscal del cas, Pedro Horrach, és “estupenda i institucional”. “Una relació correcta, abordem els temes comuns que hem de tractar amb la professionalitat que ens caracteritza als dos”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa