Diari La Veu del País Valencià
Medusa Sunbeach 2016 combina artistes globals i emergents de la música electrònica
RedactaVeu / Cullera

Medusa Sunbeach Festival acaba d’anunciar els seus primers artistes per a l’edició de 2016, al mateix temps que ha avançat el calendari de confirmacions d’aquesta primera fase, que es completarà al llarg del mes de gener.

La primera ronda d’artistes, corresponent a l’escenari principal (EDM) es compon de:

• DVBBS: Amb la seua particular mescla de House, Dubstep i Reggae, els canadencs germans Van donen Hoef (DJs número 16 del món en el rànquing anual de la revista britànica Dj Mag) estan en el punt àlgid des del 2013, amb el llançament de ‘Tsunami’, al costat de Borgeous, que va ser #1 a Regne Unit, Holanda, Bèlgica… La seua bogeria de gira mundial els portarà aquest mes a destinacions com Àustria, Xina, Tailàndia o Las Vegas. El seu últim videoclip és ‘Never Leave’:

>

• Showtek: Format en 1999, el duo holandès dels germans Janssen (#37 Top 100 Dj Mag) ha evolucionat des del Hardstyle fins als sons Electro i Big Room. Han produït mà a mà amb Tiësto o Hardwell, i han trepitjat festivals com Tomorrow World i Ultra Music Festival. Fa unes setmanes van ser #1 en Màxima FM amb un tema conjunt amb David Guetta, ‘Sun goes down’:

>

• Andrew Rayel: Aquest DJ i productor moldau (#40 Top 100 Dj Mag) de només 23 anys és un artista apadrinat per Armin van Buuren i un dels seus escuders habituals en les festes A State of Tràngol d’Ushuaïa Eivissa a l’estiu. En els últims anys ha col·laborat amb artistes com el mateix Armin, a més de Hardwell, Sick Individuals o Matthew Koma. Exponent del so purament Tràngol del segell Armada, que tan ben va definir en el seu àlbum d’artista Find Your Harmony (2014), el seu últim videoclip és ‘Chase’:

>

• Fox Stevenson: El DJ i productor de Leeds és una de les figures emergents de l’escena Drum and Bass i Dubstep britànica. La seua carrera s’ha disparat en els últims anys en popularitzar-se en el mercat nord-americà, on gira habitualment. El seu últim tema publicat, a través de Spinnin’, és ’Comeback’.

El calendari de confirmacions per a aquest mes de gener és el següent:

• Escenari Remember: 14 de gener

• Escenari Indie: 21 de gener

• Escenari Techno: 28 de gener

Èxit en la prevenda d’abonaments

Des de principis de novembre, Medusa ha tret a la venda successives tandes d’entrades anticipades a preus promocionals, i totes s’han esgotat en poques hores. Atesa la demanda, que va rebentar després de la publicació de l’aftermovie de l’edició 2015, l’organització va llançar una partida extraordinària d’abonaments el 26 de desembre, que va resultar de nou en un espectacular ‘sold‐out’ el mateix dia. La insistència dels fans en les xarxes socials ha obligat al festival a respondre amb dues noves tandes d’abonaments, que també s’han venut en hores: el 4 de gener i ahir, 6 de gener.

Ara per ara, Medusa ja ha venut prop de 60.000 entrades per a l’agost de 2016, la qual cosa equival a uns 20.000 abonaments. Després de l’èxit del 2015, quan va ser el festival revelació de l’estiu, una de les novetats per a enguany serà la prolongació dels dies de càmping: els assistents podran acampar durant tota una setmana a meitat de les vacances, del 8 al 15 d’agost.

Des del primer dia fins a l’inici del ‘main’ festival, tots els dies hi haurà una festa en la zona d’acampada, en la platja o en espais sorpresa encara per desvetlar.

Comparteix

Icona de pantalla completa