Diari La Veu del País Valencià
Novo (PP): Després de Rita Barberá el que hi ha és més Rita Barberá
EFE / València

Novo ha afirmat que “després de Rita Barberá el que hi ha és més Rita Barberá com a Alcaldessa de València, i qui pretenga derrotar-la en les urnes ho tindrà molt complicat, perquè és molt difícil, per no dir impossible, trobar una candidata amb la seua il·lusió, la seua passió per València i l’experiència que té”.

Per a la democràcia, ha opinat Novo, “és un gravíssim risc que el PSOE i el PSPV s’hagen llançat als braços de partits sense projectes polítics estables, sense una idea clara de l’estructura i la identitat de la ciutat de València, i que es retroalimenten només de la crisi econòmica”.

“La ciutat perdria competitivitat perquè el tripartit deixaria que ciutats com Barcelona s’engrandiren pel seu port i el seu litoral marítim, mentre que ací es bloquejaria qualsevol iniciativa per a modernitzar-ho”, ha apuntat.

Al seu judici, la ciutat de València “tornaria a la seua etapa més fosca en el cas extrem que el tripartit formara govern”. Finalment ha conclòs: “La València que li agradaria al tripartit és una ciutat sense projecció internacional, que passara desapercebuda, on es donaria prioritat al sectarisme ideològic dels integrants del tripartit abans que a les inversions en els barris o la cultura valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa