Two Ladies or Not Two Ladies al Micalet

Fins al 8 de gener en cartell al Teatre Micalet de València amb una promoció especial
5 gener 2016 01:00h
L. Part / València

“Un Cabaret contundent, atrevit, ple de riures, de bellesa, d’incògnites i d’amor. Una petita Joia Musical íntima, hilarant i única”. Aquesta és la targeta de presentació de Two ladies or not two ladies, que Noèlia Pérez i Josep Sabater porten a l’escenari del Teatre Micalet de València des del passat 23 i fins al pròxim 8 de gener.  


 
En ell, una Diva de la cançó, alcohòlica, caòtica i eclipsant pretén fer una gira mundial amb una tímida, encara que brillant, pianista que no és el que sembla i que amaga un gran secret sobre la seua sexualitat. Un concert on la cançó francesa, el cabaret alemany, el pop, el jazz o fins i tot alguna nadala formen “un còctel de fortes emocions” en què humor i drama habiten l’escenari i la música és el fil conductor d’una relació molt peculiar i única entre aquestes dues “Dones”.

Promoció especial Pollos Planes

Cal destacar que per tal de fer accessible  l’espectacle a les butxaques més modestes, els espectadors poden gaudir d’una promoció especial per la qual amb la presentació del tiquet de compra de qualsevol tenda o restaurant de Pollos Planes (La Parilla), el preu d’entrada per als dies 7 i 8 de gener queda reduït a tan sols 8,50€, davant el preu de taquilla d'17€ i 15€ i online de 13€ i 11€.

Les pròximes representacions seran aquest dimecres 6 de gener a les 19h, dijous 7 i divendres 8 de gener a les 20.30h. La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi ha representació.

Què descobrirà la First Lady (la Diva) de la Second Lady (la pianista)? Ací teniu un article sobre l'obra fet pel director Ramon Moreno sobre la representació.
 
 


next