ACPG / ECA

Després d’infinitat d’avanços en matèria de traducció, podem afirmar que en el futur no existiran barreres idiomàtiques. Seria arriscat afirmar tal cosa ja que les llengües expressen realitats, tradicions, formes de sentir, etc. i en cada part tots aquests elements són diferents.

Malgrat això, els avanços en matèria de traducció cada vegada són més increïbles i en aquest sentit una de les empreses que més enllà ha arribat és Google. I planejant anar un pas més enllà, l’empresa ha anunciat que aviat arribarà als dispositius que tinguen Android una manera de realitzar traduccions instantànies anomenada Tap To Translate, a través de la funció Now on Tap.

D’aquesta manera no haurem de deixar la pàgina web consultada per traduir els textos que apareixen en aquesta ja que simplement pressionant sobre un cos de text, la funció ens permetrà veure el que aquestes paraules signifiquen en la nostra llengua.

Malgrat que el seu llançament encara no està confirmat, segons apunten totes les informacions, el gadget estarà actiu a partir del primer trimestre de l’any, primerament en la versió Android 6.0 per després estendre a versions més antigues.

En resum, un avanç en tota regla per a un futur en què la comunicació serà més senzilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa