Diari La Veu del País Valencià
Mor Gonzalo Montiel, director de Gestió Cultural de la Universitat de València

Europa press / València.

El Director de Gestió Cultural de la Universitat de València (UV) i director d’Activitats del Centre Cultural La Nau, Gonzalo Montiel, ha mort aquest cap de setmana, segons ha informat la institució acadèmica a través de les xarxes socials.

Montiel era llicenciat en Filologia Hispànica, Comunicació Audiovisual, Màster en Periodisme i Comunicació, i doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València. A més, era professor associat en el Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I, on impartia assignatures de Teoria de la Comunicació i Estratificació Social.

Així mateix, estava adscrit com a investigador a l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local i era membre del Grup de Recerca Multidisciplinària en Violència de Gènere de la Universitat de València. Com a docent i investigador, ha col·laborat amb “diversos projectes de R+D+i ha publicat diversos llibres, articles i capítols de llibre en publicacions científiques centrades en la teoria de la comunicació, joventut, gènere i fotografia”.

La Universitat de València, que ha donat a conèixer la notícia de la defunció a través de les seues xarxes socials, ha expressat les seues condolences i ha enviat el seu condol a la família. Així mateix, han informat que el funeral tindrà lloc hui, 28 de desembre, al Tanatori Municipal de València a les 15:00h.

Comparteix

Icona de pantalla completa