Diari La Veu del País Valencià
Més Gandia demana la dimissió de Torró per l’operació ‘Aplauso’
RedactaVeu / Gandia

La portaveu del Grup Municipal de Més Gandia, Lorena Milvaques ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tal de manifestar el posicionament del grup en relació a la informació feta pública aquest dijous en la qual s’assabenten que l’Ajuntament de Gandia ha perdut el judici sobre la propietat de l’espai on s’ubicaven les sales de cinema i les boleres en l’edifici de l’hotel Gandia Palace.

‘Irracionalitat i balafiament’ dels diners de tots

Des de Més Gandia asseguren que assisteixen amb “estupor a la culminació d’un episodi més de la irracionalitat i del balafiament dels diners públics que va comportar el govern d’Arturo Torró”. La denominada “Operación Aplauso”, segons la qual es van comprar aquests espais per part de l’Ajuntament i que tants beneficis havia de reportar a l’economia de la platja, “ha acabat sent un autèntic “fiasco”, un dels múltiples que ha originat la gestió del govern d’Arturo Torró, de conseqüències nefastes per a l’economia de l’Ajuntament i de la ciutat”.

Per a Milvaques, per culpa de Torró i del seu govern, s’ha arribat a una situació econòmica “insostenible”: Per culpa d’ell i dels seus acòlits ens veiem obligats a pagar més de 6,7 milions d’euros, perquè ell va comprar l’espai, però no el va pagar, per un immoble que no aprofita absolutament per a res. Hem de pagar 6,7 milions d’euros per un ‘secarral’ inservible. Ens hem de gastar sis milions set-cents mil euros que no tenim per pagar un dels altres capritxos, fantasies i mentires d’Arturo Torró”.

És més, Milvaques ha indicat que “no sé si podré ser prou hàbil” per traslladar a la ciutadania a partir d’aquesta compareixença “el dolor, la ràbia i la impotència que això ens provoca. Desitge manifestar amb total contundència com de farts estem d’una gestió, la del Partit Popular en l’anterior legislatura, irracional, balafiadora i irresponsable que ha conduït a aquest Ajuntament a la més absoluta de les misèries en què es troba”.

“Diu Torró que a ell l’han enganyat en aquest assumpte. Nosaltres posem en dubte eixa afirmació”. I és que consideren que l’exalcalde era plenament conscient del que feia, sosté la portaveu.

“El que per desgràcia no podem demostrar, encara que ho intuïm, és per què ho va fer. I el que evidentment manifestem amb energia i amb rotunditat és que ell, amb la seua gestió farcida ‘d’embolics’, ‘emplastres’ i operacions tèrboles a ‘coste cero’, sí que ens ha mentit de manera persistent i intencionada i ens ha dut al carreró sense eixida econòmic en el qual ens trobem”, denuncia.

Per totes aquestes raons, la vicealcaldessa ha demanat la dimissió de Torró: “L’única eixida decent que li resta, si encara li queda un mínim de dignitat, és enfilar la porta d’eixida d’aquest Ajuntament i no tornar-lo a xafar mai més. Ja està bé. Ja n’hi ha prou. Ja ha fet prou de mal a aquesta ciutat”, ha conclòs Milvaques.

Comparteix

Icona de pantalla completa