Diari La Veu del País Valencià
L’alcudià Àlvaro Ruiz competirà amb l’elit mundial de la fotografia

RedactaVeu / L’Alcúdia.

La World PHotographic Cup (WPC) és un concurs recent, aquesta és la seua tercera edició, i l’alcudià Álvaro Ruiz ja va ser finalista a l’edició del 2014. Aquest any té posades totes les esperances en la seua obra d’art il·lustratiu/digital per arribar a aconseguir una medalla.

Després d’una primera selecció en cadascun dels 28 països participants, a l’estat espanyol es duu a terme a través de la FEPFI, un jurat internacional es reuneix per a avaluar totes les fotografies presentades. Enguany n’han sigut més de 500 les avaluades per a deixar finalment conformats els equips que es disputaran aquesta copa mundial.

Les fotografies de les diferents modalitats s’avaluen de manera individual per atorgar les medalles d’Or, Plata o Bronze de cada categoria, cadascuna de les quals dóna una quantitat de punts. L’equip que més punts aconsegueix, rep la Copa del Món Fotogràfic.

El mes que ve es coneixeran els finalistes definitius, les imatges de “top 10” de cada categoria s’anunciaran i mostraran a EUA Imaging a Atlanta, l’11 de gener de 2016. Mentre que la cerimònia de lliurament de premis se celebrarà a Portugal, a Villa da Feira d’Oporto, el 14 de març.

Un Llandat en la Col·lecció d’Honor FEPFI 2015

Álvaro Ruiz acaba d’accedir a una de les prestigioses distincions que atorga cada any la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i de la Imatge (FEPFI). Exactament ha obtingut una obra distingida amb la “Col·lecció d’Honor” i quatre obres meritades dins del XIX Certamen de qualificacions FEPFI celebrat el passat mes de novembre a Segòvia.

El personatge de la fotografia guanyadora va abillat amb una indumentària que és molt popular a la Setmana Santa de l’Alcúdia, la que porta el capità dels ‘Llandats’, que van acompanyant el sepulcre de Jesucrist el dia del trasllat de la imatge per la Confraria del Sant Sepulcre. Una indumentària amb la seua cuirassa i el casc emplomat i que va dur la darrera Setmana Santa l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom.

Comparteix

Icona de pantalla completa