Diari La Veu del País Valencià
Compromís llança ‘8 apellidos valencianos’ per a denunciar la corrupció. Vídeo
L. Part / València

No vos ha passat mai que estant fora del País Valencià heu demanat un ‘café del tiempo’ i no vos han entès o han endevinat de seguida que sou valencians? Doncs això és el que li passa al protagonista d’un vídeo electoral de Compromís de 55 segons de duració amb l’objectiu de “recuperar el bon nom dels valencians tacat per la corrupció del Partit Popular”, segons fonts de Compromís-Podemos. És el moment.

En el vídeo, un jove s’acosta a la barra d’un bar i demana en castellà, “un café del temps”, a la qual cosa la cambrera, amb la mosca darrere l’orella per la demanda, li pregunta si no serà valencià, la qual cosa el jove nega… La cambrera li explica: “Ah…jo pensaba que eras de ahí, de donde la Rita, Camps, Cotino…¿no?”

Aquest és el contingut inicial d’un vídeo electoral llançat a les xarxes socials per la coalició Compromís-Podemos. És el moment, amb l’objectiu de denunciar la corrupció i recuperar el “bon nom dels valencians” tacat durant les últimes dècades per la corrupció.

“És una merda que l’únic mapa en que ens han posat siga el de la corrupció”, es lamenta tot seguit el jove davant la pantalla, al temps que apareixen les imatges i rètols de Blasco, Cotino, Costa –Ricardo-, Rus i Barberà.

El vídeo conclou amb la intervenció del cap de llista al Congrés per València, indicant: “Mai més et faran baixar la cara. Vota sense vergonya, Vota amb valentia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa