Eva Dénia debuta al Teatre del Raval com a cantautora amb el disc ‘Quan abril era abril’

Eva Dénia, qui durant anys ha fet d’intèrpret: “Per fi el cos em demana fer les meues pròpies cançons”
10 desembre 2015 01:00h

RedactaVeu / Gandia.
 
Dissabte que ve 12 de desembre a les 20h30 el Teatre del Raval de Gandia serà l'escenari on Eva Dénia estrenarà el seu últim treball discogràfic Quan abril era abril, una compilació de composicions pròpies en què la cantant de Gandia mostra el seu vessant més personal. Aquest és el seu sisè disc encara que, després d'una llarga trajectòria com a intèrpret, ara Dénia ofereix un repertori de cançons escrites i arreglades per ella mateixa. “Durant tots aquests anys he anat deixant pels calaixos i les carpetes virtuals esborranys, projectes de melodies, lletres sense acabar... Un dia comprenc que, a pesar que encara em queda tot per aprendre, ha arribat l'hora de posar ordre en les meues anotacions”, diu l'autora “Sí, per fi el cos em demana fer les meues pròpies cançons”. 

Aquest nou treball es presentarà en el Teatre del Raval de Gandia, encara que Dénia ja ha anat rodant-lo parcialment en alguns escenaris juntament amb la violoncel·lista Merxe Martínez. Si bé la majoria dels temes són composicions pròpies, Eva Dénia no ha volgut abandonar del tot l'afició per les versions. “Crec que les bones cançons han de ser revisitades de tant en tant, perquè ens enriqueixen als qui les interpretem”, afirma. Així, en el CD hi ha una versió de Le parapluie, de Georges Brassens, o una adaptació de Fruta boa de Milton Nascimento. A més, ha posat lletra a una melodia de Cesc Alexandri Agulles de plata i ha musicat un poema de la valenciana Maria Beneyto, Als amics de la tristor


El disc gravat per Comboi Records, també compta amb la col·laboració del trombonista Toni Belenguer i el percussionista David Gadea així com de Carles Dénia, germà d'Eva que, a més del seu paper com a director artístic, contribuirà amb les seues guitarres i la seua veu. El preu de les entrades és de 8 €. Es vendran en taquilla, des d'una hora abans del concert i també es poden reservar telefonant o enviant un mail al mateix teatre.


 
next