Diari La Veu del País Valencià
JSPV felicita el Nadal 2015 regalant ‘SuPPerherois’. Vídeo

RedactaVeu / València

Mariano Rajoy apareix el primer, representat com el narrador que presenta els ‘nous joguets d’aquestes festes’, animant el públic a demanar-los als Reis Mags.

D’altra banda, Joves Socialistes presenten l’exalcaldessa de València, Rita Barberá, com a “Frita Barberá, l’heroïna que adora els luxes i les hamburgueses”. Com a accessoris, Barberá apareix amb un “moble-bar amb doble fons i una màquina per a trossejar contractes”, fent referència als casos de corrupció que esguiten la seua gestió i a la seua coneguda afició per la festa. Per a acabar, el ninot de ‘Frita Barberà’ porta, segons el vídeo, una bateria solar recarregable ‘al caloret’.

Alfonso Rus també és caricaturitzat pels joves socialistes com “Alfondo Rus, el vilà que va venir de Xàtiva per a emportar-se els diners al fons de la seua butxaca”. Aquest personatge relata que estava en la ‘Difurtació de València’, i que ell i les seues ‘minions’ tenen el poder de comptar diners “amb precisió i passió”.

>

El vídeo finalitza afirmant que aquests “superherois” estan en venda en totes les botiques espanyoles, i ens desitja unes bones festes amb el hashtag #ValenciaNoOlvida.

Comparteix

Icona de pantalla completa