Diari La Veu del País Valencià
Rafael Blasco pagà 5.000 € a través de la caixa fixa a un imputat en la trama
RedactaVeu / València

“Ara que la Conselleria de Transparència ha publicat les caixes fixes en el portal GVA Oberta el conjunt de la ciutadania pot conèixer com es gastava el PP els diners públics”, ha explicat Mollà qui ha recordat que Castel Aznar era l’avaluador extern dels projectes de cooperació que es proposaven a la Conselleria que dirigia Rafael Blasco i que “ha acabat formant part de la llarga llista d’imputats d’aquest cas lamentable i vergonyós”.

“Amb la publicació de les caixes fixes podem anar detectant com funcionava l’anterior Consell del PP, que colava tot tipus de despeses difícilment justificables”, ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes qui ja ha sol·licitat les dues factures per estudis i treballs tècnics així com l’informe justificatiu del treball efectuat en el seu moment.

“L’actual Consell practica una transparència total i, com no té absolutament res a ocultar, publica les caixes fixes de totes les conselleries sense problema. Mentre l’anterior Consell del PP sempre s’excusava en el fet que la publicació de les caixes fixes suposaria el col·lapse administratiu de la Generalitat, ara es demostra que mentia. Així, per al Consell sorgit de l’Acord del Botànic queda clar, i ho està demostrant, que la transparència total és possible i necessària”, ha conclòs la diputada Mireia Mollà.

Comparteix

Icona de pantalla completa