El grup d’Ontinyent ZeroKoma no pot actuar per comptar amb un menor de 18 anys. Vídeo.

“Quina cultura ens estan donant als joves si puc entrar a veure una correguda de bous i no puc entrar o actuar a una sala de concerts?”   (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ca_ES/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk')); #QueremosEntrar #VolemEntrar - Comunitat Valenciana LA MÚSICA, PROHIBIDA PER ALS MENORS DE 16 ANYS?Zerokoma hem decidit unir-nos a la plataforma Queremos EntrarJunts hem de fer força perquè els menors de 16 anys tinguen dret a accedir acompanyats d’un adult a concerts en sales de la Comunitat Valenciana. A més, en cas d’actuar un menor com Jose, els tràmits burocràtics que imposa la llei només estan a l’abast de grans promotores. En Catalunya, La Rioja, Canàries i Balears ja està permés l’accés. En Madrid s’està canviant la llei gràcies a la plataforma. Necessitem solucions a València. Deixem gaudir i aprendre als menuts de la música com també que ens mostren les seues virtuts. Comparteix i fes força amb nosaltres!#QueremosEntrar #VolemEntrar #MúsicaÉsCultura.---------------------------LA MÚSICA, ¿PROHIBIDA PARA LOS MENORES DE 16 AÑOS?Zerokoma hemos decidido unirnos a la plataforma Queremos Entrar.Juntos tenemos que hacer fuerza para que los menores de 16 años tengan derecho a acceder acompañados de un adulto a conciertos en salas de la Comunidad Valenciana. Además, en caso de actuar un menor como Jose, los trámites burocráticos que impone la ley solo están al alcance de grandes promotoras.En Cataluña, La Rioja, Canarias y Baleares ya está permitido el acceso.En Madrid se está cambiando la ley gracias a la plataforma.Necesitamos soluciones en Valencia.Dejemos disfrutar y aprender a los pequeños de la música como también que nos muestren sus virtudes.¡Comparte y haz fuerza con nosotros!#QueremosEntrar #VolemEntrar #MúsicaEsCultura. Posted by Zerokoma on dijous, 3 / desembre / 2015
3 desembre 2015 01:00h
RedactaVeu / València

La plataforma #Queremosentrar és un moviment que treballa per aconseguir canviar la legislació a aquells territoris on els menors de 16 anys no poden accedir a les sales de concert per gaudir de concerts de música en viu. Paradoxalment, sembla que, segons denuncien, no és només que no poden entrar a escoltar música, sinó que tampoc poden tocar, actuar,...

El grup d’Ontinyent Zerokoma compta entre els seus membres amb Jose, el bateria del grup, de 14 anys. A través de la xarxa han penjat un vídeo on manifesten que s’adhereixen al moviment #Queremosentrar #Volementrar tot acompanyant-lo d’una petita reflexió:

 “La música, prohibida per als menors de 16 anys? Zerokoma hem decidit unir-nos a la plataforma Queremos Entrar. Junts hem de fer força perquè els menors de 16 anys tinguen dret a accedir acompanyats d’un adult a concerts en sales de la Comunitat Valenciana. A més, en cas d’actuar un menor com Jose, els tràmits burocràtics que imposa la llei només estan a l’abast de grans promotores. En Catalunya, La Rioja, Canàries i Balears ja està permès l’accés. En Madrid s’està canviant la llei gràcies a la plataforma.  Necessitem solucions a València.  Deixem gaudir i aprendre els menuts de la música com també que ens mostren les seues virtuts. Comparteix i fes força amb nosaltres!”

En el vídeo, Jose es pregunta “quina cultura ens estan donant als joves si puc entrar a veure una correguda de bous i no puc entrar o actuar a una sala de concerts?”.


 
next